The Exclusion Doesn’t Deter Progress” – Hamilton

P1racenews AI automatikus összefoglalója:


Az F1-es USA Nagydíj második helyét utólag elveszítő brit és főnöke, Toto Wolff is inkább a Mercedes fejlesztéseivel kapcsolatos bizakodást tartja szem előtt.

A Mercedes és a Ferrari is megbukott az utólagos technikai ellenőrzésen, Lewis Hamilton és Charles Leclerc autója elmaradt a padló alatti kopólemez vastagságának előírt minimumától. Ezért mindkét pilótát kizárták a futamból, Hamilton a második, Leclerc pedig a hatodik helyről esett vissza.
A Mercedesnél azonban inkább a pozitív tapasztalatokra koncentrálnak, a fejlesztések működnek, ami optimizmussal tölti el a csapatot. Toto Wolff csapatfőnök szerint az autó jobban teljesített a gyors kanyarokban, ami egy nagyon jó jel az irány szempontjából.
Hamilton hasonlóan nyilatkozott, elégedett a teljesítménnyel, bár csalódáskeltő a kizárás. A Mercedes és a Ferrari magyarázata szerint a sprintformátum miatt nem volt elegendő idő az ideális beállítások megtalálására az egyenetlen pályán. Emellett a szél erősebb volt a vártnál, ami szintén hozzájárult a szabálytalanságokhoz.

Tovább a cikkhez

Forrás: Formula

Kapcsolódó bejegyzések